• Tanévnyitó

          • Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

            A tanévnyitóra 2022. szeptember 5-én kerül sor. A tanulók 8:30-tól az osztálytermeikben gyülekeznek. Kérjük a tanulókat, hogy hozzanak magukkal váltópapucsot.

            A közös tanévnyitó 9:00-kor kezdődik. Ezután rövid osztályfőnöki óra után (kb. 10:30-kor) a tanulók hazamennek, ill. bejelentkezhetnek ebédre az iskolakonyhán. Napközi hétfőn még nem lesz, kedden már igen.

            A közös tanévnyitó után az elsős tanulók szüleivel rövid megbeszélés lesz az osztályteremben.

            Az első napon az iskolában minden diáknak le kell adnia az osztályfőnökének a kitöltött és aláírt „Tünetmentességet igazoló nyilatkozatot” (Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti) - letölthető a szöveg után. Akinek nincs módja rá otthon kinyomtatni, az átveheti a nyomtatványt az iskolában a tanévnyitó előtt.

            Az ebédre is szeptember 5-én 8:00 és 11:00 között lehet jelentkezni az iskolakonyhán Merva Zsuzsánál. 25 eurós előleget kell befizetni. Az alsó tagozatosok ebédje 1,15 euróba, a felsősöké 1,23 euróba kerül. Ebéd hétfőn még nem lesz, kedden főznek először.

            Idén is megrendeltük tanulóink számára a tanszercsomagokat. Az osztályonkénti összegekről az osztályfőnökök tájékoztatják majd Önöket.

            Az elsős tanulóink a Rákóczi Szövetségnek köszönhetően iskolatáskát kapnak.

            Üdvözlettel:

            Csicsay Éva, igazgatónő